Home Κύριες Ειδήσεις Ξεκάθαρος ο ΠΤΔ για το θέμα με τα διαβατήρια- “Θα αναλάβει τις...

Ξεκάθαρος ο ΠΤΔ για το θέμα με τα διαβατήρια- “Θα αναλάβει τις ευθύνες του… Αν χρειαστεί..”

0

Ξεκάθαρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στα μέσα, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Al Jazeera. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε έθεσε το εξής ερώτημα «έπραξε η Κυβέρνηση όσα έπρεπε όταν διαπιστώνονταν κενά; Συνεργάστηκε με την Βουλή για να ολοκληρώσουμε ένα Σχέδιο;».

Ανέφερε επίσης ότι «θα ανέμενα [ενοχοποίηση] από αυτό το βίντεο που προκάλεσε απαρέσκεια, αν έλεγαν ότι ο ΠτΔ είναι φίλος τους και αν υπάρχει πρόβλημα να πάμε στον ΠτΔ. Γιατί δεν ανέφεραν τον ΠτΔ; Αν ξέρεις τα αγγελάκια, είπαν δεν χρειάζεσαι τον Θεό. Αυτό είπαν. Θα ήταν πιο εύκολο να πουν ότι ξέρουν τον Πρόεδρο. Δεν τολμούσαν να το πουν, γιατί ποτέ δεν το έκαναν και δεν διανοούντο ότι ήταν θα αποταθούν».

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ανησυχεί με περαιτέρω πληροφορίες για ύπαρξη κι άλλων βίντεο, «Είναι εύκολο να λες ότι θα ακολουθήσουν και να ψιθυρολογείς.  Αν ακολουθήσουν και βρεθεί ότι ο Αναστασιάδης είναι μπλεγμένος θα αναλάβει τις ευθύνες του, τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που απευθυνόταν για το ποιες είναι ευθύνες απάντησε ρητώς : «της παραίτησης, ευθέως, δεν έχω να ανησυχήσω, γι’ αυτό μιλώ έτσι».

 

Δείτε σχετικό βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=_1d3deC46KY&feature=emb_title&ab_channel=Sigmalive

Exit mobile version