Banner
Αρχική Αίτημα των ελληνικών Αρχών για στημένα παιχνίδια

Αίτημα των ελληνικών Αρχών για στημένα παιχνίδια

Share
Default Featured Image
Share

Παρέλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης
Αίτημα των ελληνικών Αρχών για στημένα παιχνίδια
 
mpala1

Το επίσημο αίτημα των ελληνικών Αρχών σε σχέση με τα στημένα παιχνίδια έχει παραληφθεί χθες αργά το απόγευμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για ένα πολυσέλιδο έγγραφο και αξιολογείται το περιεχόμενό του για να αποφασιστεί ποιά αρμόδια υπηρεσία του κράτους θα αναλάβει το χειρισμό και διεκπεραίωση του αιτήματος, είτε η Αστυνομία Κύπρου είτε η Μονάδα Καταπολέμησης Εγκλήματος Συγκάλυψης, πάντοτε σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Πέτρο Κληρίδη.

Σχολιάζοντας πληροφορίες ότι με το αίτημα ζητείται από την Αθήνα η συνδρομή της Λευκωσίας για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν στην Κύπρο οι κατηγορούμενοι και συγγενικά τους πρόσωπα ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι αν τίθεται τέτοιο αίτημα αρμόδιο να αποφασίσει είναι το Δικαστήριο.

Share

Πρόσφατα Άρθρα

Εκδηλώσεις

Απόψεις

Απόψεις

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

Σχετικά Άρθρα
Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Above the clouds

1η Μαρτίου 2026 Η Πράσινη Ασπίδα συμμετέχει στο φεστιβάλ Above the Clouds...

Κύριες Ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ολοκληρώθηκαν με τερράστια επιτυχία οι δύο μεγάλες προγραμματισμένες δεντροφυτεύσεις σε Σούνι- Ζανακιά...

ΕκδηλώσειςΚύριες Ειδήσεις

Η Πράσινη Ασπίδα, ενώνει δυνάμεις με το Κοινότικό Συμβούλιο Σουνίου-Ζανακιάς και ξεκινά...

Κύριες Ειδήσεις

Από το Μαύρο στο Πράσινο: H Χριστουγεννιάτικη πορεία ελπίδας, πλημμύρισε το κέντρο της πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η...