Banner
Αρχική Εισαγωγή ελαιολαδου από την …Γερμανία!!! 

Εισαγωγή ελαιολαδου από την …Γερμανία!!! 

Share
Default Featured Image
Share

Ελλάς το μεγαλείο σου

Εισαγωγή ελαιολαδου από την …Γερμανία!!!

elies

To
2010, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή, η Ελλάδα εισήγαγε ελαιόλαδο αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γερμανία και μάλιστα μέλος της ΓΕΣΑΣΕ εκτίμησε πως το ελαιόλαδο που εισήχθη ενδεχομένως να ήταν ελληνικό!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στον «skai.gr», το μέλος της ΓΕΣΑΣΕ τόνισε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ελαιόλαδο καθώς, όπως είπε, έχει εγκαταλειφθεί εν μέρει η παραγωγή λόγω των χαμηλών τιμών, έτσι η χώρα καταλήγει να κάνει εισαγωγές ακόμα και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, που δεν διαθέτει ούτε ένα δέντρο ελιάς!

Την ίδια ώρα, έκθεση του εμπορικού γραφείου της χώρας στην Κίνα διαπιστώνει ότι υπάρχουν συνεχείς και αυξανόμενες ανάγκες για εξαγωγές ελληνικού ελαιόλαδου.

Share
Σχετικά Άρθρα
WebTV

Φεστιβάλ Περιβάλλον Συγγνώμη 2025

Δείτε το πλήρες βίντεο Εδώ       ;

Κύριες Ειδήσεις

Περιβάλλον Συγγνώμη»: Ένα φεστιβάλ γεμάτο δράση, μηνύματα και συμμετοχή – 2.000 νέα δέντρα στο επόμενο ραντεβού!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Περιβάλλον Συγγνώμη» και η φιλανθρωπική...

Κύριες Ειδήσεις

9o Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περιβάλλοντος ” Περιβάλλον Συγγνώμη”

Το φωνάζουμε ξανά την Κυριακή 03/8/2025. ” Περιβάλλον Συγγνώμη”! Κάνουμε τα λόγια...

Απόψεις

Kαταδίκη των επεισοδίων εις βάρος οικήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η Πράσινη Ασπίδα σε πλήρη συντονισμό με To Πράσινο Κόμμα της Κύπρου,...