Banner
Αρχική Προστασία Ακάμα και Λίμνης Παραλιμνίου

Προστασία Ακάμα και Λίμνης Παραλιμνίου

Share
Share
Θέματα προστασίας του Ακάμα και της Λίμνης Παραλιμνίου αλλά και γενικότερα θέματα περιβάλλοντος, συζήτησαν το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου.
 
Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ύστερα από τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η κ. Παναγιώτου είπε πως συζητήθηκαν ειδικότερα “κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν το υπό διαβούλευση διαχειριστικό σχέδιο του Ακάμα και έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προστασίας”, όπως είπε, “με ανάπτυξη πράσινη κυρίως στις κοινότητες”.
 
Ανέφερε επίσης ότι αφού ολοκληρωθεί η διαβούλευση του διαχειριστικού σχεδίου του Ακάμα, θα ακολουθήσει η απόφαση της εκτελεστικής εξουσίας για το πώς θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου.

Share
Σχετικά Άρθρα
Uncategorized

Δεντροφύτευση 3000 δέντρων στη Λόφου

Η Πράσινη Ασπίδα, ενώνει δυνάμεις με το Κοινότικό Συμβούλιο Λόφου και προχωρά...

Απόψεις

Kόκκινα Δάνεια και Κίτρινες Ρυθμίσεις:Όχι από τη μια ακρότητα στην άλλη

του Φοίβου Νικολαϊδη Κοινοτάρχη Αγλαντζιάς Μετά από έντονες και συνεχείς αντιδράσεις των...

ΕπικαιρότηταΚύριες Ειδήσεις

O υποψήφιοι του Πράσινου Κόμματος της Κύπρου

Αλεξάνδρου Βασιλική Δρ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΚΕΡΥΝΕΙΑ Η Βασιλική...

Εκδηλώσεις

Δεντροφύτευση 3000 δέντρων στη Λόφου

Πότε: 19 Απριλίου 2026 11:00π.μ Χώρος συνάντησης :Δημοτικό Σχολείο Λόφου Η Πράσινη...