Banner
Αρχική Σε ετοιμότητα το Υπ. Εργασίας για λύση στην οικοδομική βιομηχανία

Σε ετοιμότητα το Υπ. Εργασίας για λύση στην οικοδομική βιομηχανία

Share
Default Featured Image
Share
4-SOTEROULLA
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι στη διάθεση των δυο πλευρών στην οικοδομική βιομηχανία για να βρεθούν λύσεις που να ικανοποιούν και τους δυο, δήλωσε την Τετάρτη (15/02) η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

Ερωτηθείσα για την κρίση στην οικοδομική βιομηχανία, η κ. Χαραλάμπους είπε «όχι μόνο σήμερα αλλά και στο παρελθόν το Υπουργείο Εργασίας ήταν στη διάθεση των δυο πλευρών για να βρούμε λύσεις, οι οποίες να απαντούν στα ζητήματα και τις ανησυχίες και των δυο πλευρών».

«Και τώρα είμαστε στη διάθεσή τους», επανέλαβε η Υπουργός Εργασίας στις δηλώσεις της μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ενωσης Κυπρίων Αγροτών.

Η κ. Χαραλάμπους καταλήγοντας είπε ότι «το Υπουργείο Εργασίας αξιολογεί την κατάσταση, τις θέσεις και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες Ειδήσεις

Το φεστιβάλ που περιμένατε είναι πάλι εδώ: Χέρι με Χέρι,Ηand in Hand Festival

Το θερινό φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός επιστρέφει δυναμικά , ανανεωμένο και...

ΕπικαιρότηταΚαταγγελίες

Εγκληματική αδιαφορία σήμερα ή τραγωδία αύριο;Το Πράσινο κόμμα της Κύπρου καταγγέλλει τμήμα δασών και Δήμο Λευκωσίας

Το Πράσινο Κόμμα Κύπρου καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη αδιαφορία του Δήμου Λευκωσίας και...

Uncategorized

Δεντροφύτευση 3000 δέντρων στη Λόφου

Η Πράσινη Ασπίδα, ενώνει δυνάμεις με το Κοινότικό Συμβούλιο Λόφου και προχωρά...

Απόψεις

Kόκκινα Δάνεια και Κίτρινες Ρυθμίσεις:Όχι από τη μια ακρότητα στην άλλη

του Φοίβου Νικολαϊδη Κοινοτάρχη Αγλαντζιάς Μετά από έντονες και συνεχείς αντιδράσεις των...