Banner
Αρχική «Μου λείπει το πόσο παιδί ήταν ο πατέρας μου»

«Μου λείπει το πόσο παιδί ήταν ο πατέρας μου»

Share
Default Featured Image
Share

aggelopoulos2

Το δρόμο για τα Κύθηρα πήρε η κόρη του Θοδωρή Αγγελόπουλου, Ελένη για να καταπιαστεί με την πρώτη επεξεργασία ενός ογκώδους υλικού που είχε συγκεντρώσει με στόχο ένα πολύ προσωπικό πορτραίτο του πατέρα της.

Αφορμή θα σταθεί μια συνάντηση φίλων ανήμερα των γενεθλίων του Θόδωρου Αγγελόπουλου που διοργανώνεται στο Μουσείο Μπενάκη. Στο πλαίσιο αυτής της βραδιάς μνήμης, την 27η Απριλίου, η Ελένη Αγγελοπούλου θα παρουσιάσει ένα τρίλεπτο βίντεο – πρώτο δείγμα των πλάνων της που είχε τραβήξει τους τελευταίους έξι μήνες με σκοπό κάποια στιγμή να μοντάρει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ.

Η Ελένη Αγγελοπούλου σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο δήλωσε ότι ο Αγγελόπουλος που έχει αποτυπώσει στα πλάνα της είναι ο τρυφερός και ο απλός στην καθημερινότητα ενώ εξομολογήθηκε ότι αισθάνθηκε άσχημα όταν κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι δήθεν φερόταν άσχημα στο συνεργείο του.

«Ήταν πράγματα που ειπώθηκαν αναίτια, άδικα και προσωπικά δεν τα διέκρινα πουθενά. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ήταν πολύ σκληρός και τελειομανής μόνο απέναντι στο προσωπικό του βλέμμα», δηλώνει η κόρη του Ελένη. Όσο για το τι της λείπει περισσότερο από τον πατέρα της, απάντησε: «Το πόσο παιδί ήταν. Το να μου τηλεφωνεί 30 φορές την ημέρα επειδή δεν άντεχε τη μοναξιά. Πολλά μου λείπουν… τα μάτια του, τα χέρια του».

Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες Ειδήσεις

Το φεστιβάλ που περιμένατε είναι πάλι εδώ: Χέρι με Χέρι, Περιβάλλον Συγγνώμη!

Το θερινό φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός επιστρέφει δυναμικά , ανανεωμένο και...

ΕπικαιρότηταΚαταγγελίες

Εγκληματική αδιαφορία σήμερα ή τραγωδία αύριο;Το Πράσινο κόμμα της Κύπρου καταγγέλλει τμήμα δασών και Δήμο Λευκωσίας

Το Πράσινο Κόμμα Κύπρου καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη αδιαφορία του Δήμου Λευκωσίας και...

Uncategorized

Δεντροφύτευση 3000 δέντρων στη Λόφου

Η Πράσινη Ασπίδα, ενώνει δυνάμεις με το Κοινότικό Συμβούλιο Λόφου και προχωρά...

Απόψεις

Kόκκινα Δάνεια και Κίτρινες Ρυθμίσεις:Όχι από τη μια ακρότητα στην άλλη

του Φοίβου Νικολαϊδη Κοινοτάρχη Αγλαντζιάς Μετά από έντονες και συνεχείς αντιδράσεις των...