Home Uncategorized Δυσοσμία από σωρούς σκουπιδιών στην κατεχόμενη Λευκωσία

Δυσοσμία από σωρούς σκουπιδιών στην κατεχόμενη Λευκωσία

0
Οι σωροί σκουπιδιών συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στους διαμένοντες στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία. Όπως αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η τ/κ εφημερίδα Κίπρις, η δυσοσμία είναι ανυπόφορη,  ενώ όσοι τουρίστες βρίσκονται στην περιοχή την εγκαταλείπουν  έκπληκτοι.


Σε μια προσπάθεια εξόδου από το αδιέξοδο χθες ο λεγόμενος υπουργός εσωτερικών των κατεχομένων Ναζίμ Τσαούσογλου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον λεγόμενο δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σήμερα θα συναντηθεί με  την συντεχνία των εργαζομένων του δήμου.

O «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί δήλωσε ότι τα προβλήματα στο δήμο πηγάζουν από την αποχή των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από τις συνεδριάσεις, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενος παραίτησής του.

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) Οζκάν Γιοργαντζίογλου δήλωσε ότι θα πρέπει να διενεργηθούν πρόωρες εκλογές στον κατεχόμενο δήμο της Λευκωσίας επισημαίνοντας ότι λόγω των σκουπιδιών τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των κάτοικων της πόλης.
Exit mobile version