Home Uncategorized Εικοσιένα άτομα που επιδίδονταν σε κυβεία συνελήφθησαν στην Πάφο

Εικοσιένα άτομα που επιδίδονταν σε κυβεία συνελήφθησαν στην Πάφο

0

Συνεχίστηκε για έβδομη συνεχή βδομάδα στην Πάφο η εκστρατεία κατά της κυβείας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας στην Πάφο, Νίκος Τσαπής, ανέφερε ότι η εκστρατεία ξεκίνησε στα μέσα Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, άνδρες του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, διεξήγαγαν χθες έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο, μετά από πληροφορία, ότι σε αυτό διεξαγόταν κυβεία. «Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία με χρήματα και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.
Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 106 τραπουλόχαρτα, 51 φίσιες και το χρηματικό ποσό των €30.Τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του υποστατικού, ο συνελήφθησαν», ανέφερε ο κ. Τσαπής.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι σήμερα συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα που επιδίδονταν σε κυβεία ενώ μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που θα ολοκληρωθεί η εκστρατεία, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις. Τα 21 άτομα αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Σε μία άλλη εξέλιξη συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και κατοχής επιθετικού οργάνου. Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και απειλή βιαιοπραγίας. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
(ΚΥΠΕ/ΚΛ/ΑΧΡ)

Exit mobile version