Home Uncategorized Εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή ρεύματος για να κλέψουν περίπτερο

Εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή ρεύματος για να κλέψουν περίπτερο

0
Ξάφρισαν περίπτερο στα Λατσιά
Εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή ρεύματος για να κλέψουν περίπτερο

Το ποσό των 7.300 ευρώ και 250 κούτες τσιγάρα, αξίας 10.000 ευρώ, απέσπασαν την Πέμπτη το βράδυ δύο άτομα, υπό την απειλή μαχαιριού, από 47χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στα Λατσιά, λίγα λεπτά μετά την αποκοπή της παροχής ρεύματος στην περιοχή.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι γύρω στις 9.15 χθες βράδυ καταγγέλθηκε από 47χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται στα Λατσιά ότι στις 8.30 ενώ βρισκόταν στο περίπτερο του μαζί με τη σύζυγο του, δύο άνδρες, ύψους 1.75, λεπτής σωματικής διάπλασης με κοντά ξανθιά μαλλιά εισήλθαν από πισινή πόρτα του περιπτέρου και με την απειλή μαχαιριού που έφερε ο ένας από τους δύο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους ιδιοκτήτες και να κλέψουν από το ταμείο 1.300 ευρώ.

Ακολούθως, όπως είπε ο 47χρονος, έκλεψαν από διπλανό γραφείο του περιπτέρου 250 κούτες τσιγάρα, αξίας 10.000 ευρώ, καθώς επίσης και ένα δερμάτινο τσαντάκι που είχε μέσα 6.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του περιπτέρου, το αδίκημα διαπράχθηκε λίγα λεπτά μετά την αποκοπή της παροχής ρεύματος στην περιοχή.

Οι εξετάσεις τις Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή ΚΥΠΕ

Exit mobile version