Home Uncategorized Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καύσιμα από πρατήρια πετρελαιοειδών

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καύσιμα από πρατήρια πετρελαιοειδών

0

Δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (27/04) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής πετρελαιοειδών από διάφορους χώρους.

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα (27/04) ένα 26χρονο από τον Κοτσιάτη και ένα 22χρονο από το Καλό Χωριό Λάρνακας, τα οποία ενδεχομένως να ενέχονται σε υποθέσεις κλοπής πετρελαιοειδών από διάφορους χώρους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι ”γύρω στις 02.50 σήμερα (27/04) τα ξημερώματα άνδρες της Αστυνομίας, που περιπολούσαν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από τη Δρομολαξιά προς το αεροδρόμιο, αντιλήφθηκαν διπλοκάμπινο αυτοκίνητο να οδηγείται ύποπτα σε χωματόδρομο. Το αυτοκίνητο ανακόπηκε και διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν ένας 26χρονος από τον Κοτσιάτη με συνοδηγό ένα 22χρονο από το Καλό Χωριό Λάρνακας”.

Πρόσθεσε ότι ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πλαστικό ντεπόζιτο και μία ηλεκτρική αντλία και μια μπαταρία αυτοκινήτου. Επίσης εντοπίστηκε ένα λιβέρι, ένας μπαλτάς, ένα μαχαίρι 15 εκατοστών και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι ”τα δύο άτομα συνελήφθηκαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων”.  

Exit mobile version