Banner
Αρχική Εστιατόριο βάζει πρόστιμο σε όσους… δεν τρώνε το φαί τους!

Εστιατόριο βάζει πρόστιμο σε όσους… δεν τρώνε το φαί τους!

Share
Default Featured Image
Share

Εστιατόριο βάζει πρόστιμο σε όσους… δεν τρώνε το φαί τους!

XOIRINO-ME-DAMASKINO

Το εστιατόριο Μάρμαρ στη Σαουδική Αραβία, έχει αρχίσει μια νέα πολιτική η οποία τιμωρεί τους πελάτες οι οποίοι παραγγέλλουν περισσότερα από όσα μπορούν να φάνε.Το εστιατόριο μάλιστα επιβάλλει πρόστιμα ανάλογα με την ποσότητα φαγητού την οποία ο πελάτης αφήνει στο πιάτο του.

Όσο περισσότερο φαγητό «σπαταλήσετε» τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόστιμο.Ο λόγος που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, είναι για να μειώσει την σπατάλη φαγητού και για να βάζει τους πελάτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις πριν παραγγείλουν.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Fahad Al Anezi, τα πρόστιμα επιβάλλονται αφού πολλοί πελάτες του εστιατορίου μέχρι τώρα έκαναν μεγάλες παραγγελίες για να εντυπωσιάσουν τους υπόλοιπους θαμώνες, και να καυχηθούν για το κοινωνικό τους επίπεδο.

Μέχρι στιγμής όπως ανέφερε, τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού οι άπληστοι πελάτες φαίνεται πως λογικεύονται.

Share
Σχετικά Άρθρα
Απόψεις

“‘Oχι” σε δύο φωτοβολταϊκά πάρκα στην Πάχνα – Μια νίκη για το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία

Με αίσθημα βαθιάς εκτίμησης, συγχαίρουμε την Περιβαλλοντική Αρχή για τη γενναία και...

WebTV

Φιλοξενία του φυτωρίου στο μεσημεριανό πρόγραμμα του Σίγμα

Eυχαριστούμε το Σιγμα που φιλοξένησε στο Μεσημέρι και κάτι το φυτώριο You...

Κύριες Ειδήσεις

ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 58300 ΔΕΝΤΡΑ! 300 ΝΕΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η δράση δεντροφύτευσης που διοργάνωσε η ...

ΑπόψειςΕπικαιρότητα

Περί αφαλάτωσης

Όλες οι κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για την υδατική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα...