Home Uncategorized Η ΟΕΒ σε συνέδριο για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η ΟΕΒ σε συνέδριο για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

0

Η ΟΕΒ σε συνέδριο για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Σε συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) με θέμα ”Εργοδοτικές Οργανώσεις και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα” κατέθεσε εισηγήσεις η ΟΕΒ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΟΕΒ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Κέντρο Κατάρτισης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ITC/ILO), στο Τορίνο της Ιταλίας και σε αυτό μοναδικός εισηγητής ήταν ο Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής της ΟΕΒ, Πολύβιος Πολυβίου.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πριν από δύο χρόνια η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας ξεχώρισε την ΟΕΒ ανάμεσα σε 183 εργοδοτικές οργανώσεις ανά το παγκόσμιο, για τις πρωτοποριακές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που αναπτύσσει σε εθνικό επίπεδο στα θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας και ισότητας των φύλων στην απασχόληση.

Στο Συνέδριο, ο κ. Πολυβίου παρουσίασε τις πολυσχιδείς δραστηριότητες που έχει αναπτύξει η ΟΕΒ στα θέματα στήριξης και προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της ισότητας των φύλων στην απασχόληση.

Οι δραστηριότητες της ΟΕΒ, προστίθεται στην ανακοίνωση, σημειώθηκαν από τους διοργανωτές αλλά και τους σύνεδρους ως πρωτοποριακές δράσεις αειφόρου ανάπτυξης, μέσα σε πλαίσια ίσων ευκαιριών.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, οι σύνεδροι δήλωσαν ότι θα μεταφέρουν τις δράσεις και ενέργειες της ΟΕΒ στις χώρες τους για αξιοποίηση και ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της ισότητας αντρών και γυναικών στην εργασία.

Exit mobile version