Home Uncategorized Μαρίνα Λεμεσού: Ανάμεσα στα έργα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη

Μαρίνα Λεμεσού: Ανάμεσα στα έργα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη

0

H Μαρίνα Λεμεσού, έχοντας ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ελκυστικά και ξεχωριστά έργα της Ευρώπης, αναμένεται να καλωσορίσει τα πρώτα σκάφη σε λιγότερο από 9 μήνες. Το Έργο έχει προσλάβει μεγάλη απήχηση και αναγνώριση στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, οι υπερπολυτελείς οικίες, οι θέσεις ελλιμενισμού και το μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, συνεχίζουν να ελκύουν το ενδιαφέρον των αγοραστών και επενδυτών. Οι πωλήσεις των ακινήτων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και τους τελευταίους 12 μήνες έχουν υπογραφεί συμβόλαια αξίας πέραν των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μαρίνα Λεμεσού θα τοποθετήσει την Κύπρο στο ναυτικό χάρτη σκαφών αναψυχής και θα συμβάλλει αισθητά στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού. Μοναδική στο είδος της, προσφέροντας ένα νέο τρόπο ζωής, ξεχωρίζει από άλλες μαρίνες με τον υποδειγματικό της σχεδιασμό και την προνομιακή της τοποθεσία η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

Τα κατασκευαστικά έργα στη Μαρίνα Λεμεσού συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς: τα λιμενικά έργα βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης τους, η κατασκευή των επαύλεων και της εμπορικής ανάπτυξης έχει ήδη ξεκινήσει και η αναπαλαίωση του διατηρητέου κτιρίου Τρακασόλ που θα φιλοξενήσει τη ναυτική σχολή και το πολιτιστικό κέντρο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η Μαρίνα Λεμεσού θα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τα πρώτα σκάφη τον Οκτώβριο και τα διαμερίσματα του οικιστικού συγκροτήματος «Nereids Residences» θα παραδοθούν το Νοέμβριο. Έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρώτο διαμέρισμα το οποίο μπορούν να επισκεφθούν ενδιαφερόμενοι. 

Exit mobile version