Home Uncategorized Μεταφέρεται στο Ισραήλ ο επιζώντας της έκρηξης

Μεταφέρεται στο Ισραήλ ο επιζώντας της έκρηξης

0

Θα υποβληθεί σε επεμβάσεις
Μεταφέρεται στο Ισραήλ ο επιζώντας της έκρηξης



Ο ειδικός αστυφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα από τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αναμένεται να υποβληθεί σε πολλαπλές εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις σε Ιατρικό Κέντρο του Ισραήλ.

Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και μόλις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του είναι σταθερή αποφασίστηκε και διευθετήθηκε, με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Υγείας, η μεταφορά του στο Ισραήλ.

Δηλώσεις υπουργού Υγείας

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Υγείας είπε: “Θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σαν κράτος, σαν πολιτεία γι’ αυτό τον άνθρωπο, που πρέπει να κάνουμε το παν και με ό,τι μέσα διαθέτει η ιατρική επιστήμη και ό,τι χρειαστεί σε όποιο εξειδικευμένο κέντρο για να μπορέσουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα”.

Ο Υπουργός Υγείας Χρίστος Πατσαλίδης, από τη δεύτερη μέρα το ατυχήματος, δηλαδή από τις 12 Ιουλίου, ήρθε σε επαφή με το Ισραήλ και είχαν έρθει στην Κύπρο ομάδα γιατρών η οποία επισκέφθηκε τον αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αρχικά νοσηλευόταν.

Εκ τότε, υπήρχε συνεχής επικοινωνία μεταξύ των Κύπριων και Ισραηλινών γιατρών.

Από την στιγμή που η κατάσταση του νεαρού αστυνομικού έφθασε σε σημείο που μπορεί να ταξιδέψει, με παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, μεταφέρθηκε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο του Ισραήλ για την ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ως συνέπεια της έκρηξης.

Exit mobile version