Home Uncategorized Μπάζα, σκουπίδια και δυσοδία

Μπάζα, σκουπίδια και δυσοδία

0

Αίσχος και ντροπή!!!
Μπάζα, σκουπίδια και δυσοδία

Μπάζα και σκουπίδια γέμισε παραπλήσιος χόρος του Σωματείου «Παρθένον» της ΣΕΚ στον  Συνοικισμό Γ’, στο Στρόβολο. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής με επιστολές προς στου αρμόδιους καταγγέλουν το συμβάν αυτό.

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινη Ασπίδα» βρέθηκε εκεί και με το δικό της αμερόληπτο μάτι καταγγέλει το συμβάν και καλεί τους αρμοδίους να επέμβουν προς άμεσω καθαρισμό του χώρου.

Οι αναθυμιάσεις από τα μπάζα και τα σκουπίδια είναι έντονες και ενοχλητικές, αφού στον χώρο υπάρχουν σταλωμένα νερά και φυσικά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μολυσμένων εντόμων και η διάδωση μολύνσεων ή μικροβίων.

Επίσης, η «Πράσινη Ασπίδα» διαιρωτάτε πως και για ποιο λόγο οι υπεύθυνοι δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα, το ίδιο το σωματείο γιατί δεν αντέδρασε ή ακόμα και να επέμβει για καθαρισμό του χώρου; Αφού ακριβώς μπροστά από το οίκιμα υπάρχει ντεπόζιτο πώλησης πόσιμου νερού. Και εδώ ακριβώς πρέπει να επέμβει και τμήμα Υγειονομίου. Διότι το πόσιμο νερό που βρίσκετε μέσα στο ντεποζιτο να είναι καθαρό, έτοιμο για χρήση και να πέρασε κάθε έλεγχο του Υγειονομίου, όμως πόσο καθαρή από μολύνσεις και μικρόβια ή μικροοργανισμούς είναι η βρύση οπου τρέχει το νερό μέσα στις μπουκάλες κατανάλωσης των κατοίκων;

Παράλληλα, στον χώρο εκεί πρέπει να αναφερθεί ότι παίζουν παιδιά. Καλούμε άμεσα τον Δήμο Στροβόλο, όπως διαιρευνήσει άμεσα το εν λόγο περιστατικό, το οποίο ως οργάνωση αναμένουμε άμεσα απάντηση.
Exit mobile version