Home Uncategorized Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πράσινης Ασπίδας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πράσινης Ασπίδας

0

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πράσινης Ασπίδας

 
Η Ανεξάρτητη Παγκύπρια Οργάνωση Πράσινη Ασπίδα στέλλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της Οργάνωσης!
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές, μέλη της οργάνωσης και πλήθος κόσμου που με ενθουσιασμό καταχειροκρότησαν τους διοργανωτές και ομιλητές της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση προλόγισαν μέλη της Πράσινης Ασπίδας και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τη συμπαράσταση του κόμματος στην προσπάθεια της Οργάνωσης μας.

Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι η Πράσινη Ασπίδα θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος να παράγει έργο στους τομείς του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Είμαστε παρόντες στα δρώμενα της κυπριακής κοινωνίας. Στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε άκρη της Κύπρου ότι θα συνεχίσουμε το ανιδιοτελές έργο μας, το οποίο ξεκινήσαμε από το 1999. Θα παραμείνουμε σεμνοί και ταπεινοί επαναστάτες και ιδεολόγοι, ακτιβιστές και οικολόγοι και θα προσφέρουμε πάντα και παντού την αγάπη σε όποιον έχει ανάγκη. Η πόρτα της Πράσινης Ασπίδας είναι πάντα ανοιχτή σε όλους.

Exit mobile version