Home Uncategorized Σκουπίδια – Η Μακαρίουν στα ”πράσινα”

Σκουπίδια – Η Μακαρίουν στα ”πράσινα”

0
Σκουπίδια  
Η τιμωρία όσον αφορά τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων φαίνεται να είναι αναπόφευκτη για την Κύπρο. Μιλώ για τις δύο μεγάλες χωματερές στον Κοτσίατη και Βατί, που  κανονικά θα έπρεπε να είχαν κλείσει από το καλοκαίρι του 2009, αλλά ακόμα λειτουργούν και θα συνεχίσουν προφανώς να λειτουργούν.

Δυστυχώς καθυστερήσαμε, δυστυχώς φανήκαμε αναποφάσιστοι. Γιατί; 

Πολλές φορές εξεφράσαμε τον προβληματισμό μας για το συγκεκριμένο ζήτημα, άλλα απέναντι σε κλειστά ώτα. Είναι άθλια η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της διαχείρισης των οικιακών αποβλήτων στην Κύπρο. Και άθλια θα πρέπει να νιώθουμε, διότι αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε η χώρα που ασκεί την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο, όπως ανεύθυνα διαχειριζόμαστε το χρήμα, έτσι ανεύθυνα διαχειριζόμαστε τα πάντα, ακόμη και τα σκουπίδια μας.



Η Μακαρίου στα ”πράσινα”
Όλοι προσκαλείστε στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μας την παραμονή των χριστουγέννων στην Μακαρίου. Το πιστεύω πραγματικά, εάν εκείνοι τη μέρα όλοι μαζί κρατήσουμε από ένα μικρό δέντρο, τότε θα βάψουμε τη Μακαρίου στα ”πράσινα”. Να δούμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα βρε αδερφε!


Exit mobile version