Home Uncategorized Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για Ελλάδα από ΡΙΚ και Αρχιεπισκοπή

Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για Ελλάδα από ΡΙΚ και Αρχιεπισκοπή

0

Εκδήλωση με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για οικογένειες στην Ελλάδα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση θα διοργανώσει το ΡΙΚ, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου, την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, στα Λατσιά.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, η οποία τηρείται για πρώτη φορά φέτος διεθνώς με απόφαση της ΟΥΝΕΣΚΟ, την οποία προσυπέγραψε και η Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοφωνίας /Τηλεόρασης (ΕΒU).

Ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρει ότι το απόγευμα της Δευτέρας η εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος θα μεταδοθεί απευθείας από τις 4.00 μέχρι τις 6.00 από το χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λατσιών. Στη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει συζήτηση με φιλοξενούμενους και θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στις 13 Φεβρουαρίου και τα τέσσερα ραδιοφωνικά προγράμματα του ΡΙΚ θα διαμορφώσουν τη ροή της εκπομπής τους, μεταδίδοντας ειδικές εκπομπές και αφιερώματα για θέματα που αναφέρονται στη Ραδιοφωνία.

Exit mobile version