Home Uncategorized Το πρώτο πάρκινγκ ποδηλάτων απέκτησε η Πάφος

Το πρώτο πάρκινγκ ποδηλάτων απέκτησε η Πάφος

0

Ο στόχος του Δήμου Πάφου για δημιουργία χώρων στάθμευσης ποδηλάτων με σκοπό την ανάπτυξη πράσινης συνείδησης στους δημότες, σε πρώτο στάδιο έχει επιτευχθεί. Ο πρώτος δημοτικός χώρος στάθμευσης ποδηλάτων δημιουργήθηκε στο χώρο του Κολυμβητηρίου Πάφου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, επισκέφθηκε το νέο έργο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του πρωτοποριακού αυτού μέτρου για τα δεδομένα της πόλης. «Μετά την υλοποίηση του πρώτου χώρου στάθμευσης ποδηλάτων», τόνισε, «θα ακολουθήσουν νέοι χώροι μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, στο χώρο των κυβερνητικών κτιρίων και έξω από το Δημοτικό Στάδιο Μουττάλλου».

Πρόκειται για ένα μέτρο μόνιμου χαρακτήρα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της οδικής και της περιβαλλοντικής συνείδησης των δημοτών, παρατήρησε ο πρόεδρος της αρμόδιας δημοτικής επιτροπής. Αποτελεί όμως και ένα πρακτικό μέτρο διευκόλυνσης των πολιτών που ήδη κινούνται με το ποδήλατο, είπε, αφού δυστυχώς μέχρι σήμερα στην Πάφο δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος όπου μπορεί κάποιος να αφήσει με ασφάλεια το ποδήλατό του. 

Exit mobile version