Home Uncategorized Τραυματισμός πολίτη και ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Τραυματισμός πολίτη και ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

0

Σε υποκατάστημα της Λαϊκής στην Αγλαντζιά
Τραυματισμός πολίτη και ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

 

Ενοπλη ληστεία διεπράχθη το πρωί της Πέμπτης, σε υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας στη Λευκωσία, και η Αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla, χρώματος άσπρου σαλούν με αριθμό εγγραφής HKH 710, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, κάλεσε τους πολίτες να επικοινωνήσουν απευθείας με το Γραφείο του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460, εάν διαπιστώσουν να διακινείται οπουδήποτε το συγκεκριμένο όχημα.

Οπως είπε, λίγο μετά τις 08:30πμ, δύο άτομα, έχοντας τα πρόσωπα καλυμμένα με κουκούλες, εισήλθαν σε υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λάρνακας και μιλώντας σπαστά ελληνικά ζήτησαν τα λεφτά από τις ταμίες. Ανέφερε ότι οι δράστες έχουν αποκομίσει χρηματικό ποσό, το οποίο δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Από την προκαταρκτική ενημέρωση, φαίνεται ότι και τα δύο πρόσωπα που εισήλθαν στην τράπεζα οπλοφορούσαν, έχοντας μαζί τους κοντόκανα όπλα.

Ο κ. Καστουνωτός ανέφερε ακόμα ότι τρίτο πρόσωπο τους ανέμενε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, ωστόσο, κατά την έξοδο των δραστών από το υποκατάστημα, δύο πολίτες φαίνεται να καταδίωξαν τους δράστες, εκ των οποίων ο ένας πυροβόλησε εναντίον πολίτη, ο οποίος φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι. Εχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις, είπε.

Πρόσθεσε ότι έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, η Μηχανοκίνητη Μονάδα Αμεσης Δράσης καθώς και το ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων για εντοπισμό του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Exit mobile version