Banner
Αρχική Καλλιέργεια κάνναβης για να..ξεχρεώσουν

Καλλιέργεια κάνναβης για να..ξεχρεώσουν

Share
Default Featured Image
Share

kanavi

Αντίδοτο στην ανεργία βρήκε ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στην Ισπανία ο οποίος προκειμένου να φέρει χρήματα στην τοπική κοινότητα μελετά την μίσθωση μιας έκτασης γης με σκοπό να καλλιεργηθεί κάνναβη από την εκμετάλλευση της οποίας θα μειωθεί το δημοτικό χρέος.

Ο λόγος για τον Bernat Pellisa, δήμαρχο της μικρής πόλης Rasquera στην Καταλονία ο οποίος υπέγραψε μία συμφωνία αξίας 1,3 εκ. ευρώ με ένα ιδιωτικό κλαμπ μαριχουάνας κοντά στη Βαρκελώνη για τη μίσθωση 17 στρεμμάτων γης με σκοπό την καλλιέργεια μαριχουάνας.

Ο δήμαρχος των 900 κατοίκων δήλωσε: «Είναι μία ευκαιρία να φέρουμε χρήματα στην πόλη και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας» εξήγησε ο δήμαρχος, εν μέσω φόβων μήπως η μικρή πόλη γίνει η «Μέκκα» των ναρκομανών της Ισπανίας.

Ο Pellisa για να είναι κολλημένος νομικά έχει συμβουλευθεί νομικούς και διαπιστώθηκε ότι η μίσθωση της γης στην Ένωση Προσωπικής Χρήσης Κάνναβης Βαρκελώνης (ABCDA), που αριθμεί 5.000 μέλη, δεν είναι παράνομη. Σύμφωνα με το Associated Press θα δημιουργηθούν περισσότερες από 40 θέσεις εργασίας.  

Share
Σχετικά Άρθρα
Απόψεις

“‘Oχι” σε δύο φωτοβολταϊκά πάρκα στην Πάχνα – Μια νίκη για το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία

Με αίσθημα βαθιάς εκτίμησης, συγχαίρουμε την Περιβαλλοντική Αρχή για τη γενναία και...

WebTV

Φιλοξενία του φυτωρίου στο μεσημεριανό πρόγραμμα του Σίγμα

Eυχαριστούμε το Σιγμα που φιλοξένησε στο Μεσημέρι και κάτι το φυτώριο You...

Κύριες Ειδήσεις

ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 58300 ΔΕΝΤΡΑ! 300 ΝΕΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η δράση δεντροφύτευσης που διοργάνωσε η ...

ΑπόψειςΕπικαιρότητα

Περί αφαλάτωσης

Όλες οι κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για την υδατική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα...