Home Uncategorized Όλες για καισαρική στις 11/11/11!

Όλες για καισαρική στις 11/11/11!

0

Όλες για καισαρική στις 11/11/11!


Βροχή τα ραντεβού από πολλές μέλλουσες μητέρες στα μαιευτήρια της Νότιας Κορέας προκειμένου να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους στις 11/11/2011.

Στη Νότια Κορέα η 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως «Η μέρα του Πέπερο» ή «Η πιο γλυκιά ημέρα», κάτι σαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θεωρείται τυχερή για όποιον γεννηθεί τότε.

Τα παιδιά αυτά θα φέρουν το μοναδικό αριθμό ταυτότητας «111111». Ο Κορεατικός Αριθμός Καταγραφής Πολίτη, ένας κωδικός αναγνώρισης για όλους τους κατοίκους της Κορέας, αποτελείται από 13 αριθμούς με τους έξι πρώτους να αφορούν την ημερομηνία γέννησης.

Ο αριθμός των ραντεβού για καισαρική στις 11 Νοεμβρίου είναι φέτος κατά 20% υψηλότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Οι έγκυες που αναμενόταν να γεννήσουν μία εβδομάδα αργότερα έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε η Εφημερίδα της Σεούλ.

«Πάντα υπάρχουν γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν τον Ιανουάριο και ζητούν να γεννήσουν την πρώτη μέρα του μήνα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο ασυνήθιστο. Να προσπαθούν να προγραμματίσουν τον τοκετό ώστε να έχουν αριθμό ταυτότητας 111111;» δήλωσε υπάλληλος μαιευτικής κλινικής.

Η ημέρα αυτή που αποτελείται από τον αριθμό 11 επί τρεις φορές και ονομάστηκε έτσι από την κορεατική λιχουδιά Πέπερο εξαιτίας του ότι η ημερομηνία 11/11 μοιάζει με τα πέντε μπαστούνια του Πέπερο.

Exit mobile version