Banner
Αρχική Στο 230% της κανονικής, η μέση βροχόπτωση τον Ιανουάριο

Στο 230% της κανονικής, η μέση βροχόπτωση τον Ιανουάριο

Share
Default Featured Image
Share

 vroxesΣτο 230% της κανονικής για το μήνα Ιανουάριο, ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, που δημοσιοποιεί η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι την 31 Ιανουαρίου ανήλθε στα 235,9 χιλιοστά, ενώ η μέση κανονική βροχόπτωση για το μήνα είναι 102,4 χιλιοστά. Σε σχέση με το τελευταίο 24ωρο, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε ανήλθε στα 19,0 χιλιοστά.

Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα η ποσότητα βροχόπτωσης που σημειώθηκε στο Κελλάκι φθάνει το 285% σε σύγκριση με την κανονική, στη Λεμεσό 278% και στο αεροδρόμιο Λάρνακας 272%. 

Στη Λευκωσία η μέση βροχόπτωση για τον Ιανουάριο ήταν στο 132% της κανονικής, στο Αεροδρόμιο Πάφου 206%, στην Πόλη Χρυσοχούς 267%, στην Πάνω Παναγιά 232%, στο Σταυρό της Ψώκας 250%, στον Πρόδρομο 199%, στα Πλατάνια 211%, στον Σαϊττά 245%, στον Κόρνο 227%, στο Λυθροδόντα 154%, στο Γεφύρι της Παναγιάς 150%, στην Περιστερώνα 187%, στην Αθηένου 176%, στην Ξυλοτύμπου ήταν 192% και στο Φρέναρος 231% της κανονικής για το μήνα.

Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες Ειδήσεις

Από το Μαύρο στο Πράσινο: H Χριστουγεννιάτικη πορεία ελπίδας, πλημμύρισε το κέντρο της πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η...

ΕκδηλώσειςΚύριες Ειδήσεις

Nτύνουμε για 25η Χρονιά τη λεωφόρο Μακαρίου στα πράσινα!

Αυτή την παραμονή Χριστουγέννων, βαδίζουμε μαζί για να μετατρέψουμε το μαύρο σε...

ΕκδηλώσειςΕπικαιρότητα

Όχι άλλη καμένη γη! Πορεία Ευαισθητοποίησης για την προστασία των δασών.

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Πορεία για...

ΕκδηλώσειςΚύριες Ειδήσεις

Φυτεύουμε ξανά την ελπίδα:2000 νέα δέντρα! Στην ακριτική κοινότητα Δένειας!

Η Πράσινη Ασπίδα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Δένειας και σταθεροί...