Banner
Αρχική Μέσω JCC ανκά στοιχεία για την φορολόγηση

Μέσω JCC ανκά στοιχεία για την φορολόγηση

Share
Share

100euros

 Δίνεται λύση στο πρόβλημα της μη παραχώρησης αναλυτικής λίστας με τα ακίνητα που κατέχουν οι πολίτες με τις εκτιμημένες τους αξίες. Όπως δήλωσε στον «Φ» ο διευθυντής του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων, Γιώργος Πούφος, οι φορολογούμενοι θα μπορούν το αργότερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου να έχουν λεπτομερή πληροφόρηση για τη φορολόγηση των ακινήτων τους μέσω της JCC.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι με τον ειδικό αριθμό της JCC που αποστάληκε στον κάθε ιδιοκτήτη για να μπορεί να πληρώσει τη φορολογία του, θα μπορεί να βλέπει αναλυτικά, τα ακίνητα που κατέχει και την εκτιμημένη τους αξία στην οποία επιβλήθηκε η φορολογία.

Ήδη, μετά από διαβούλευση των αρμόδιων υπηρεσιών, το αρχείο δόθηκε στην JCC, η οποία το επεξεργάζεται ώστε να καταστεί δυνατή η συγκεκριμένη πληροφόρηση στο κοινό.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μαζική προσέλευση των πολιτών στα επαρχιακά γραφεία του Κτηματολογίου και του ΤΕΠ, ζητώντας εξηγήσεις για το ύψος της φορολόγησης των ακινήτων τους ή καταθέτοντας ενστάσεις για λάθη σε σχέση με τον αριθμό των ακινήτων που κατέχουν.

Share

Πρόσφατα Άρθρα

Εκδηλώσεις

Απόψεις

Απόψεις

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

Σχετικά Άρθρα
Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Above the clouds

1η Μαρτίου 2026 Η Πράσινη Ασπίδα συμμετέχει στο φεστιβάλ Above the Clouds...

Κύριες Ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ολοκληρώθηκαν με τερράστια επιτυχία οι δύο μεγάλες προγραμματισμένες δεντροφυτεύσεις σε Σούνι- Ζανακιά...

ΕκδηλώσειςΚύριες Ειδήσεις

Η Πράσινη Ασπίδα, ενώνει δυνάμεις με το Κοινότικό Συμβούλιο Σουνίου-Ζανακιάς και ξεκινά...

Κύριες Ειδήσεις

Από το Μαύρο στο Πράσινο: H Χριστουγεννιάτικη πορεία ελπίδας, πλημμύρισε το κέντρο της πόλης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η...